Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Dier: Hond
Asiel: Dierenasiel de Kuipershoek

Ik ben een Amerikaanse Staffordshire Terriër van 7 jaar oude en ik zoek een liefdevol thuis. Wil je meer weten over mij? Lees hieronder mijn verhaal:

Over Bobby haar verleden is niets bekend en daarom is niet bekend waar Bobby eigenlijk van houdt. Bobby heeft het in ons ogen verdient om nu een huis te krijgen waar ze de volle aandacht krijgt en het liefst een plek waar alles om haar draait. De nieuwe baas moet stevig in zijn/haar schoenen staan en moet bewust zijn van het ras en alle mogelijke ras eigenschappen. Daarom zoeken wij een rustig huis waar ze heerlijk zichzelf kan zijn en waar baas en hond elkaar leren kennen. Wegens haar ras en onbekende gedrag naar dieren zoeken we een huisje zonder andere dieren. Ook raden we aan dat de kinderen wat ouder zijn. Daarnaast raden we training aan met Bobby zodat een baas kan zien en leren welke commando's en gewoontes al onder de knie heeft of welke ze juist moet leren. Veel kunnen we niet vertellen over Bobby maar deze dame is zoals een echte terriër gek op mensen en wil nu een liefdevol huisje vinden.

Geslacht
Vrouwelijk
Leeftijd
1 januari 2015
Aantal dagen in asiel
38 dagen
Plaatsbaar vanaf
29 april 2022
Kan bij kinderen
Vanaf 12 jaar
Kan bij honden
Nee
Kan bij katten
Nee
Gecastreerd / Gesteriliseerd
Nee
Kan alleen thuisblijven
Onbekend
Kan mee in de auto
Ja
Beheerst basis commando's
Nee, wel te leren
Zindelijk
Ja
Waaksheid
Niet waakzaam
Vachtverzorging
Weinig
Kan loslopen
Nee

Wil je kennis maken met Bobby of meer informatie? Neem dan contact op met Dierenasiel De Kuipershoek in Klarenbeek via 088- 8113650. Buiten de openingstijden zijn we telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-16.30 Of klik op deze Link