Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Dier: Poes
Asiel: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

Minoes is gevonden op straat en wordt nu in ons dierentehuis opgevangen.

Ze is een zelfstandige dame, maar is ook heel gelukkig met heel veel aaitjes. Na een aantal knuffels gaat ze zogenaamd weer helemaal alleen op stap. Stiekem blijft ze vaak dichtbij je, want ze vindt het ook fijn als er mensen-gezelschap in de buurt is. Net als je denkt dat ze nog meer aandacht en aaitjes wil, kan ze grommen en blazen. Je kunt haar niet dwingen, probeer je dat wel, dan komt haar pittige karakter tevoorschijn, zij zelf bepaalt hoe, wie, wat, wanneer. Ze is een echte lieverd, op zijn tijd graag alleen, nieuwsgierig naar de grote buitenwereld en dan weer fijn terug bij de baas met alle aandacht en liefde. Maak kennis en leer waar haar knuffel-grens ligt.

Van teveel drukte raakt Minoes in de stress, daarom plaatsen wij haar in een rustig huishouden zonder kinderen of andere huisdieren. Minoes moet op den duur naar buiten kunnen, een tuin alleen is niet voldoende.

Minoes zoekt een baasje - Foto: Dierenopvangcentrum Arnhem

Minoes, vrouwtje, Europese korthaar, gesteriliseerd, geboren 13 augustus 2016

Heb jij belangstelling voor deze lieverd of wil je in contact komen met het dierentehuis Arnhem en Omstreken waar zij verblijft? Neem dan contact op met het asiel via deze Link of bel tussen 13.00 en 16.30 uur naar 026 - 361 98 61