Gelderland helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij Gelderlanders elkaar kunnen helpen op vrijwillige basis.
Op onze website staan allemaal hulpvragen en aanbiedingen waar u op kunt reageren. Ook uw hulpvraag of aanbieding kan hier tussen staan.
Iedere werkdag hoort u een vraag of aanbod op Radio Gelderland en ook op TV Gelderland besteden we twee keer in de week aandacht aan verschillende hulpvragen.

Naast dat u met uw hulpvraag bij ons terecht kunt biedt Gelderland helpt u ook de mogelijkheid om iemand te bedanken met een heerlijke taart, kunt u zich opgeven voor de knuffelbrigade (waarbij u met uw huisdier op bezoek gaat bij mensen die door omstandigheden geen huisdier hebben) en ziet u op onze site een overzicht van plekken waar er samen gegeten wordt. Weet u nog een locatie waar men samen eet? Laat het ons weten.

  • Heeft u hulp nodig of wilt u hulp geven? Vul dan uw gegevens in bij het tabblad vraag of aanbod plaatsen
  • Wilt u iemand bedanken met een taart? Vul uw gegevens in én van de persoon die u wilt bedanken bij het tabblad: Iemand bedanken
  • Daarnaast zijn wij op zoek naar alle locaties waar in Gelderland samen wordt gegeten. Weet u nog een locatie waar men samen eet? Vul de gegevens in bij het tabblad: Samen Eten Locatie doorgeven