Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Recept 8 personen.

Ingrediënten:

150 g. fijngesneden diepvries spinazie
4 takjes fijngehakte dille
½ fijngesneden sjalot
50 gram feta
2 eieren
Handje Parmezaanse kaas
150 gram ricotta
4 st. zongedroogde tomaat
2 eetlepel pijnboompitten
Zout & peper

Bereiding:
Bak in een koekenpan de goed uitgelekte spinazie met sjalot tot glazig en laat afkoelen. Klop ondertussen de eieren in de keukenmachine met een garde. Voeg ricotta, dille, feta, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en spinazie mengsel toe en meng met een spatel. Breng op smaak met peper & zout. Gebruik kleine ronde siliconen bakvormpjes ter grootte van 4 cm. omtrek. Vul de vormpjes met spinazie mengsel en bak in de oven op 180 graden in 12-15 minuten gaar en goudbruin.

Kwartelei bakken in een poffertjespan en op spinazie taartje serveren met een takje dille.

Reclame