Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

Update: Er komen ontzettend veel reacties binnen. Iedereen hartstikke bedankt voor het reageren! Door de grote hoeveelheid reacties duurt het even voordat Thea iedereen kan bedanken en een afspraak kan maken hoe de naaimachines bij haar komen.

Omdat Thea de naaimachines niet allemaal kan ophalen kunt u voor deze keer de naaimachines in leveren bij Omroep Gelderland (Rosendaalseweg 704, 6824 KV Arnhem) Wij zullen dan zorgen dat de naaimachines bij Thea terecht komen.

Thea is nog wel hard op zoek naar een opslagruimte in de omgeving Arnhem. Weet u iets? Laat het ons weten!!

 


Ik ben op zoek naar opslagruimte, naaimachines en fournituren voor het vrijwilligerswerk dat ik doe voor PUM  een non-profit organisatie opgericht door VNO -NCW. PUM geeft advies aan bedrijven in ontwikkelingslanden. Ik heb zelf jarenlang een eigen bedrijf gehad in de textiel.

Vanwege mijn werk reis ik regelmatig naar Afrika om daar vrouwen te leren naaien, maar ze ook te leren hoe de naaimachine werkt en hoe te repareren. Het leven van een vrouw dat kan naaien geeft zo veel meer levensvreugde en welvaart. Hun kinderen kunnen naar school en ze voelen zich vaak beter over zichzelf. Omdat ik voor mijn werk gebruikte naaimachine verzamel ben ik op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Arnhem Zuid.

 

Heeft u ruimte over? Of heeft u nog een naaimachine staan waar u niks mee doet en zoekt u daar een goede bestemming voor? Laat dan hieronder een bericht achter!