Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze hulpvraag is al opgelost!

Er zijn genoeg andere mensen die uw hulp kunnen gebruiken!

Bekijk hulpvragen

60 jaar Internationale Bouworde: klus mee op de jubileum klusdag! Op 20 mei 2017 organiseert IBO-Nederland in samenwerking met Stichting Present Nijmegen, Pluryn en Winkelsteegh een ééndaags jubileumproject. Voor deze dag zoeken wij 60 vrijwilligers, jong en oud om te vieren dat IBO-Nederland 60 jaar bestaat!

Op deze dag gaat iedereen aan het werk bij De Winckelsteegh in Nijmegen: het terrein van zorginstelling Pluryn waar 200 cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en/of een lichamelijke handicap wonen. Op het terrein is van alles te doen, zoals:

• Fietsen repareren (lampen maken, banden plakken, etc)
• Tuinieren in de tuinen bij één van de 18 woningen op het terrein
• Klein onderhoud bij de manege, zoals zadels poetsen en opruimen
• Rolstoelen schoonmaken
• Werk in de wei, zoals egaliseren en paaltjes (ver)plaatsen
• En, voor wie dit leuk vindt, is het mogelijk om een kleine voorstelling voor (een deel van) de cliënten te maken, met bijvoorbeeld muziek, toneel, voorlezen, etc.

IBO-Nederland is een Nijmeegse non-profit organisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land echt leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het binnen- en buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. Voor meer informatie over onze organisatie kijk dan op www.ibo-nederland.org/

Lijkt het u leuk om deze jubileumdag te laten slagen? Klus dan mee en geef u snel op. Reageren kan hieronder!