Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben op zoek naar het boek 'Betuwe in oorlogstijd'. Zelf heb ik het boek al, alleen mijn nicht wilt het boek graag ook hebben. Dit komt omdat het boek een persoonlijke lading heeft voor mijn familie. Mijn inmiddels overleden vader staat op een foto in het boek. Hij staat met een zweefvliegtuig op de achtergrond in een deurpost, deze foto is mij erg dierbaar. De foto is te zien onder aan het artikel. Ook de moeder van mijn nicht staat op een foto, namelijk op eentje waarop de viering van de bevrijding is te zien. 

Het boek 'Betuwe in Oorlogstijd' is uitgebracht in 1995 door uitgever Hedova. Er zijn 1000 exemplaren uitgegeven. Het boek bestaat uit veel foto's met beschrijvingen in het Engels en in het Nederlands.

Tijdens de herdenking van Market Garden, waar mijn nicht ook bij betrokken is, kwamen we op een aantal boeken over de oorlogstijd. Zo kwamen we ook op het boek 'Betuwe in Oorlogstijd'. Toen ik vertelde dat ik al in bezit ben van dit boek, zoekt mijn nicht ook dit boek. De uitgever Hedova bestaat volgens mij niet meer, ook kan ik het boek niet vinden bij verschillende boekenwinkels. 

Heeft u het boek 'Betuwe in Oorlogstijd' voor Jerfaas Cornelissen? Reageer hier onder en neem contact met hem op.

Reclame
Reclame